“Verbeter je samenwerkende en leidinggevende capaciteiten!”

Waarom de NLP Master Practitioner?

Je wilt beter overkomen, begrepen worden en begrijpen waarom mensen op je reageren zoals ze nu doen.

Deze training geeft je kennis en inzicht waardoor menselijk gedrag wordt aangestuurd. Hoeveel meerwaarde zou er voor jou, jouw bedrijf en omgeving te behalen zijn als je de kennis over hoe wij als mensen functioneren zou integreren en leren toepassen.

Wanneer je nog meer uit jezelf en anderen wilt halen door inspiratie en motivatie is het belangrijk om te weten op welke wijze dit het meest effectief is.

De meeste energie wordt niet verspild door onwil maar onbegrip oftewel Master Communicator worden?

Wat houdt de training in?

De vaardigheden, het inzicht en gedrag wat je tijdens de training leert is uiteenlopend en zeer breed toepasbaar.

Technieken

Kan je .... mee

Meta-programma’s

De werking van mentale, perceptuele programma’s voor het organiseren en filteren van informatie en stimuli.

Waarden en Criteria

Inzicht in motivatie- en betekenisge-vings-mechanismen in onze neurologie.

Kern-overtuigingen

Hoe zijn onze overtuigingen, onze sturende factoren, georganiseerd.

In-line coaching

Effect van eigen coaching/communicatie en het effect van gekozen techniek leren kennen.

Time-Based Technieken

Technieken om de invloed van het concept tijd op onze neurologie te beïn-vloeden en veranderen.

NLP Coachmodel

Ontzenuwen van beperkende neurologische patronen.

Sleight of Mouth

Techniek om ad rem aikido met woorden te kunnen toepassen.

Beyond Words

Gebruiken van taalpatronen die geba-seerd zijn op kwantum mechanica waarbij je stuurt in het creërende vermogen van woorden.

Modelleren

Het in kaart brengen en reproduceerbaar maken van de excellentie van iemand anders.

Presentation Skills

Factoren van een succesvolle en overtuigende presentatie, van jezelf en onder-werp, positief leren beïnvloeden.

Metaforen

Inrichten van de betekenisgeving van onbewustecommunicatie.

Conversationeel Coachen

Hoe coach je zonder dat iemand het gevoel krijgt gecoacht te worden.

Analyse van een televisie-reclame

Een reclame wordt gebruikt om te leren hoe je professionele communicatie effectief inricht.

als je haast hebt

klik op de button en dan stuur ik het artikel als PDF op en kun je het  later r-u-s-t-i-g en op je gemak lezen...

Stuur mij het Artikel

Hoe wordt de training gegeven?

 • De training wordt gegeven door mijzelf,  Alphons Vinkesteijn. Ik ben internationaal gecertificeerd NLP en hypnose trainer.
 • Graag laat ik mij leiden door wat Gandhi gezegd heeft: “Be the change you want to see in the world!”
 • Gedurende de gehele training wordt je actief betrokken bij het integreren van de lesstof en regelmatig zal je feedback krijgen van mij, coaches en medecursisten. 
 • Uiteraard krijg je een uitgebreide cursusmap. Ook krijg je achteraf je alle flip-overs van jouw training die verwerkt zijn tot een samenhangend geheel in een pdf-file.
 • De training is verdeeld in 8 blokken. Een blok bestaat uit een vrijdag en een zaterdag.
 • De doorlooptijd is ongeveer 20 weken. De exacte data vind je hier.
 • De groepen zijn maximaal 12 personen met intensief persoonlijk contact.

Wat je na de training kunt?

DAGELIJKSE CONTACTEN

Inzicht krijgen waarom er niet gehandeld wordt zoals afgesproken en hoe onderlinge afspraken binnen een team tot stand komen. Onderliggende communicatiepatronen van het team leren herkennen. Eigen inbreng geaccepteerd krijgen. Bijdragen aan teambuilding.

WERKOVERLEG

Begrijpen wat onder medewerkers leeft en wat ze willen, leren hun belangen in te schatten, waarom ze doen wat ze doen, groepsmotivatie, teamwork. Duidelijk en acceptabel overkomen zodat het productieproces optimaal verloopt en maximale onderlinge samenwerking ontstaat.

SOLLICITATIES

Begrijpen en optimaal inzicht verkrijgen in de beweegredenen, motivatie en het waarom van de sollicitant. Duidelijk de functie kunnen omschrijven alsmede de eisen en verantwoordelijkheden overbrengen.

FUNCTIONERING-BEOORDELINGSGESPREK

Begrijpen waarom de ander functioneert zoals hij doet en aangeven wat beter kan en moet.

MOTIVEREN

Begrijpen waarom medewerkers niet doen wat er van ze wordt verwacht of is afgesproken. Duidelijk overkomen, bereiken wat je wilt, actief motiverend overkomen en team samenhang ontwikkelen.

INZICHT IN JEZELF

Begrijpen waarom je na een presentatie niet bereikt wat je zou willen, bewustwording van hoe je functioneel overkomt. Motiverend en ontvankelijk overkomen om datgene over te brengen wat je wilt om je doelen te bereiken.

KLANTGESPREKKEN

Begrijpen waarom klanten zijn zoals ze zijn, hoe ze communiceren en wat hun verborgen boodschappen en verlangens zijn. Begrepen worden door de klant.

ALGEMEEN

De lesstof zal je eigenwaarde doen toenemen en de mogelijkheid geven om onder alle omstandigheden effectiever en in balans over te komen en op te treden, waardoor mede jouw inzicht groeit om datgene te bereiken wat je graag wilt. Je vergroot je vertrouwen in je vermogen tot coachen, leidinggeven en communiceren.

Doelgroep

De opleiding is voor jou als je minimaal HBO werk of denkniveau heb met enige werkervaring en in het bezit bent van een NLP Practitioner Certificaat. Als je jouw NLP Practitioner Certificaat bij een ander instituut hebt behaald verzoek ik je om een kopie hiervan mee te sturen bij het inschrijfformulier.

Alvast een tipje van je sluier...

 • “Het leren herkennen van metaprogramma’s samen met het integreren van de daarbij horende veranderingsprocessen en –technieken, verhoogt in zeer grote mate onze kwaliteiten als communicator, therapeut, trainer, enzovoort.”
 • “NLP onderscheidt in ons menselijk functioneren zes hiërarchisch gestructureerde logische niveaus. Elk hebben ze hun eigen mogelijkheden, beperkingen en invloed op andere niveaus. Elk brengen ze ook hun eigen set van problemen met zich. Wanneer we bewuster en met meer inzicht leren functioneren op de verschillende niveaus wordt het mogelijk een
  rijker leven met visie te creëren.”
 • “Hoewel criteria en overtuigingen (beliefs) een eigen plaats hebben in het geheel van de logische niveaus, worden ze apart verder uitgediept vanwege hun uitzonderlijk belang in-, en hun grote impact op onze ervaring. Het zijn de waarden die betekenis geven aan onze ervaring, aan ons leven, en ons – bewust en onbewust – motiveren in ons handelen en optreden.”
 • “Het vorige materiaal leidt tot een dieper begrip en exploratie van de verbinding tussen taal, cognitief functioneren, fysiologie en realiteit. Dit begrip en de toepassing daarvan in de communicatie leiden tot een heel nieuwe orde van rapport en geven de mogelijkheid van op een veel elegantere en tegelijkertijd effectievere manier fundamentele veranderingen teweeg te brengen.”

En nu?

Als je ook maar de kleinste twijfel of vraag heb, vul dan het formulier even in laat je telefoon nummer achter (en een geschikt moment) dan bel ik je snel. Over welke praktische vraag dan ook. Graag verschaf ik helderheid of het een echte match voor je is.

Spreek je graag
Alphons

PS  
 • Stuur ook even een bericht als je deze bovenstaande tekst als PDF wilt: Je krijgt hem dan zo snel mogelijk via de email. Dan kan je hem nog een rustig nalezen (of aan je baas geven).
 • Ook de ingeplande trainingsdata kan ik je toesturen, als PDF, geef maar een gil (stuur toch maar een email ik hoorde je niet 😉
[]
1 Step 1
Contact
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right