Waarom Mensen Gaan Voor Geluk — En Waarom Niet

Hoe nu verder?

Een model met houvast voor jouw leven

Hoe nu verder?

Onrust? Gebrek aan zekerheid en richting.

Zekerheden zijn lastig te vinden en richting mist. Wellicht dat je dat ook ervaart als het nieuws en social media je bereiken. Protesten in Nederland tegen wetten en regels, opstanden tegen regimes op een schaal die we niet eerder hebben gezien (Wit-Rusland, Portland USA, Thailand, Hong Kong,..) Polarisaties, verharding. Nep nieuws, deep fakes, manipulaties.

Wat gaat de economie doen, hoe lang blijven welke maatregelen ‘in place’. Heb ik straks nog een baan? Waar wordt ik heden ten dage blij en rustig van in die onrustige en onzekere maatschappij, hoe kan je, zakelijk maar zeker ook prive, keuze’s maken waar jij je zeker bij voelt en de onrust buiten je kan laten. En rustig je ding kan doen, en verder kan.

Daar is de master class voor bedoelt

Learn how to use the NLP tools

Als je in de fles zit, is het lastig om op het etiket te kijken. En dan is het handig dat er iemand is die de structuur laat zien en je vertelt wat je nodig heb, zodat je verder kunt.

De master class: ‘Hoe nu verder?’ is er om je een ander kijk op je innerlijke en uiterlijke wereld te bieden, die houvast en nieuw perspectief biedt. Zodat je (opnieuw) contact kunt maken met waar je heen wilt en daar je eigen stippellijnen naar toe kunt zetten.

En gesteund door het model en het grotere geheel daar met vertrouwen stappen naar toe kunt zetten.

 

Wat kun je verwachten

Een praktische kennismaking met het dynamische model. Wat je spiraalsgewijs doorloopt.

Na een algemene korte inleiding, krijg je voor elke van de zeven fase’s een ervaring en confrontatie met je geldende waarden en overtuigingen, zodat je uit eigen ervaring weet waar je staat, wat jij nodig hebt en kunt doen om de voordelen van een volgende fase te benutten, voor je zakelijke en persoonlijke doelen.

Ook is er ruimte voor vragen, feedback en inzicht. Zoals je altijd al gewend ben.

Op voor hand leek een 30 jaar durend wetenschappelijk onderzoek alleen maar weer-een-nieuw-theoretisch-model te zijn. Maar na deze kennismaking heb ik ervaren hoe herkenbaar en praktisch toepasbaar het model is.

André Maranus

“Het vrij maken van de (weekend)agenda is elke keer een hele toer.”

Niet in de laatste plaats vanwege de verwachtingen van onze kinderen om thuis te zijn en leuke dingen te doen (of verwachten wij het meer van onszelf?). Voorts zijn onze weekenden dierbaar om ‘bij te tanken’ en om ‘energie op te doen’.

De master class heeft er juist voor gezorgd dat we met erg veel energie en met allerlei ideeën naar huis zijn gegaan. Het meest belangrijke punt is wel dat door een liefdevolle hand op een zachte manier zelfinkeer mogelijk is.

Door de zelfinkeer is een zelfinzicht mogelijk die opent voor alles wat in het leven voorbij komt op een niet oordelende manier. Dit in termen van: wat creëer ik aan de binnenkant, waardoor dit aan de buitenkant gebeurd?

Wat ik goed vond is het model. Het model is als het ware een bril om naar de zeer volatiele en complexe buitenwereld te kijken. Waarbij het kloppend hart van het model de kleuren zijn die als een spiegel vanuit de wereld reflecteren op het persoonlijke leven. Hoe mooi is dat?!!

Drie andere dingen die de master class mij hebben opgeleverd:

  • Een warme douche door Alphons als trainer met fantastische ‘lijntjes naar het universum’ die op een sublieme manier persoonlijk en op maat feedback geeft.

  • Een break-state als in een weekend voor mijzelf / onszelf zorgen.

  • Een wake up call dat het reflecteren naar buiten en daarmee naar binnen kijken zo ontzettend mooi kan zijn.

 

En last but not least: Alles ‘viel op zijn plaats’

Wat zit in de master class?

Een klein kijkje in de dag, met natuurlijk een ‘snapshot’ van het model.

Een aantal onderwerpen, zijn er om op te frissen. Om ze dan vanuit een ander perspectief te gebruiken.

Maya Vereen

“Uitdaging blijft bij mij/ons altijd logistiek”

Maar zoals we in het engels zeggen – where there’s a will, there’s a way! Prioriteiten stellen aan mezelf, om in mezelf te investeren zodat ik het resultaat voor het goede van mijn gezin kan gebruiken is iets wat ik in de afgelopen jaren geleerd heb na de NLP practitioner cursus.

Ik ben erg positief over de energie die ik van de 1 daagse cursus heb gekregen. Het lijkt mij ook super om dit op deze manier weer te doen. Een soort “refresher” van wat ik eerder geleerd heb helpt om stapsgewijs NLP eigen te maken (te internaliseren).


Er is nog zoveel dat ik kan leren!!Dat realiseer ik me nu dat we deze master class gedaan hebben. Het was leerzaam, confronterend en heeft mijn ogen geopend. Ik kan nu weer een stapje verder en de wereld vanuit een andere perspectief zien. Dat brengt begrip, geeft ruimte en dat vind ik heel fijn.

Wat ik verder geleerd heb
Begrip voor mijn verleden, mijn eigen acties, maar ook die van anderen om me heen. Zelf awareness verder ontwikkelen.
Verschillende “niveaus” van functioneren bestaan nog elke dag in elke omgeving, daar kan ik nu beter mee omgaan, gewoon omdat ik er nu van bewust ben.
Ik functioneer op een concrete manier, ook om iets te leren of ervaren.

Bedankt voor een super dag Alphons!

Wat zit er verder in de dag:

Garantee-for-Free

Wat nu, als deze master class niet is wat je ervan verwacht had? Je mag van mij, mijn volle inzet verwachten tijdens de master class. En als je dan toch om de een of andere reden (en je hoeft geen reden te geven) de master class niet naar je zin is, kan je het hele bedrag terug vragen. En dat stort ik dan terug in alle vrolijkheid.

Praktisch

De workshop is op zaterdag 7 november in Haarlem, bij FlowPlaza

Deuren gaan open om 9:00 om rustig te kunnen bijpraten.

We gaan om 10:15 van start. Rond 16:00 ronden we de workshop af. Dan is er nog genoeg ruimte voor gezellig napraten.

FlowPlaza (en dus wij) moeten ons houden aan het corona protocol.

De lunch zoals je hem gewend ben lukt daardoor niet.

De vraag is je boterhammetjes mee te nemen en gezellig in een klein groepje, tweetalen,

een wandelingetje te maken.

Koffie, thee en wat lekkers gaat lukken!

PS Kun je niet maar lijkt het je wel leuk om de workshop mee te maken, geef dat even door, dan kijken we of er nog een gelegenheid is.

 

Hoe geef ik mij op?

Voordat je je opgeeft: Het is handig is als je iets aan zelfontwikkeling gedaan heb.

Master Class: Hoe nu verder?  Basis  Premium

De master class: Hoe nu verder?

Werkboek met de oefeningen van de dag

 

EXTRA'S

 

Geluidsopname van de master class (waarde €45)

 

Speciaal: Mogelijkheid om in Vierakker of via beeldverbinding dit jaar 1 uur te sparren of gecoacht te worden ten aanzien van iets dat bij jouw speelt
(waarde €150)

 

Inclusief BTW Prijs 

€ 85,00

€ 95,00

Betaal veilig, via je eigen bank

Reserveer hier

Gebruik:  Wat gebeurt er op het moment dat je op de knop klikt?

  • Dan opent er een klein formulier
  • Vul naam en email in
  • Na die stap krijg je een email ter bevestiging en nog meer detailsVrolijkheid,
Alphons

 

PS  Als er ook maar één vraag onbeantwoord is, e-mail mij dan direct en laat mij weten hoe ik je kan helpen.
        Leer graag. Je email behandel ik vertrouwelijk.

[mollie-forms id=”1186″]