Er zijn altijd mogelijkheden om te bereiken wat je wenst en wilt.

Je hebt de boeken gelezen. Je hebt de cursussen gevolgd. Maar je blijft zitten met dezelfde worstelingen.

Ik begrijp hoe je de hoop kunt verliezen in al die “oplossingen en 1-2-3 formules” die nooit hebben geleid naar het beloofde resultaat. Hierdoor kun je je onzeker gaan voelen over wat je verder moet doen en wie je kan vertrouwen. De manier waarop ik mijn NLP practitioner-programma breng heeft al meer dan 19 jaar lang levens veranderd.
Het brengt vervulling in je relaties, op het werk of in je leiderschap.

PASSIE VOOR HET WERK


Heb je er ooit bij stilgestaan dat we éénderde van ons leven doorbrengen op het werk? We hebben allemaal een moeilijke collega of baas

GEZONDE RELATIES


Relaties zijn wat het leven zinvol maakt. Wij leren je hoe je harmonie in je relaties kunt hebben.

BEREIK JE DOELEN


We hebben allemaal dromen die we in dit leven willen verwezenlijken. Onze cursus zal je op het pad zetten naar de verwezenlijking van die dromen.

Dit is het symbool dat ik gebruik, het geeft aan hoe we leren loskomen van de beperkingen die ons gevangen houden in denken (in het klein).

De kwaliteit van je interne dialoog bepaalt je levenskwaliteit.

Wat is NLP?


De cursus Neuro Linguïstische Programmeren (NLP) is een vertrouwd instrument dat ik gebruik om de levens van mijn cliënten te transformeren. Wij gebruiken dit om mensen in staat te stellen om zich te bevrijden en een buitenwereld vol mogelijkheden te ontdekken.


Taal is een krachtig instrument. Wij leren je hoe je je geest opnieuw kunt trainen om woorden te gebruiken, die je helpen bij het voorstellen van wat je nooit had verwacht te kunnen bereiken in je relaties en in je leven.

Wat krijg je als je NLP doet met Alphons

PROFESSIONELE TRAINING


Mijn interactieve training zorgt voor een veilige, vertrouwde en intieme leeromgeving. Ik voorzie je van alle materialen, notitieboekjes en andere middelen die je nodig hebt.

ONE-ON-ON-COACHING


Ieders situatie is uniek en ik bied persoonlijke coaching en feedback om je te helpen de veranderingen te realiseren die jij nodig hebt.

LEVENSLANGE TOEGANG


Telkens als je jezelf wilt opnieuwe wilt opladen en je kennis wilt onderhouden, kom dan gerust terug om deel te nemen aan een van onze cursussen. 

VRIENDSCHAP


Mijn groepen van maximaal 12 deelnemers garanderen een hoge mate van vertrouwelijkheid en veiligheid. Mijn cliënten sluiten er vaak vriendschappen voor het leven.

Stappen die je kunt zetten om met mij samen te werken

1. MELD JE AAN VOOR EEN
WORKSHOP.


Je leert meer over NLP, hoort verhalen over transformatie en ik zal alle vragen beantwoorden die je hebt.

2. WE PLANNEN EEN  STRATEGY SESSION.


Je ontvangt van mij een persoonlijke evaluatie in en 1-op-1 gesprek, kost je niks! Je krijgt  helder inzicht. De  volgende stappen die je op je reis kunt nemen bespreken we samen.

3. BEGIN RESULTATEN TE ZIEN DANKZIJ DE NLP-CURSUS.


Je begint een gevoel van vrijheid te ervaren in je leven, vrede in je relaties, terwijl je het doel van je leven vindt en er naartoe leeft.

If you always do
what you've always done,
you will always get
what you've always got.

Isn't it time to break free?

Geef je op voor de NLP workshop.

Je komt 'alles' te weten over NLP,  ik zal jouw vragen beantwoorden en je laten zien hoe mijn cursus een verschil kan maken in jouw leven.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

 [year] © Alphons Vinkesteijn - livinglife.nl

[mollie-forms id=”1186″]